Tuesday, April 28, 2009

Zero Productions

Hehe, poveste veche, si din cate stiu repetata multor oameni care au avut nenorocul sa colaboreze cu stimatii.

Pe scurt, job facut fuguta fuguta, clientu' aparent foarte multumit, pana vine vorba de bani. Moment in care, incredibila coincidenta, cad liniile telefonice. De la secretariat, de la financiar, nici macar telefoanele mobile nu mai functionau. Ca la cutremur, cica.

Dupa indelungi insistente, am onoarea sa vorbesc cu un producer, care ma anunta, cu durere'n suflet, cum ca, din pacate, saptamana asta nu se poate plati (saptamana asta fiind dupa cateva luni, mind you), dar ca luna viitoare o sa primesc prima rata (!).

Si'am incalecat pe'o sa, si'am mai asteptat mult si bine.

11 comments:

  1. una dintr-o agentieApril 29, 2009 at 8:31 AM

    pai daca vrei sa primesti joburi in continuare, nu cred ca ai ales cea mai buna metoda, sa faci agentiile praf. pentru ca nu cred ca le convine sa ii faci aici de cacao. ia-o ca pe un sfat, pentru ca deocamdata nu ai zis nimic despre agentia la care lucrez eu (deci chiar nu am motive sa ma iau de tine:).

    ReplyDelete
    Replies
    1. ba este foarte bine ca ii ia la pula. asa ar trebui sa fie da-ti in gat toti jegosii din absolut toate aceste agentii, futuva-n gat de profitori ordinari infecti. De fiecare data se sta cate 2-3 luni dupa bani, pentru ca niste jegosi ca voi ce lucrati in lumea asta va bateti joc de munca de cel putin 20 de ani in cazul unor artisti. va desfiintam pe rand. intai prin a va demasca, apoi prin a va mutila. se pare ca frica de bataie totusi ajuta mai bine la recuperarea banilor, decat frica de lege. mi-am recuperat deseori banii asa si ma bucur ca pe acele lepre le-am ajutat sa se retraga definitiv din aceasta lume. va astept si pe altii.

      Delete
  2. @una dintr-o agentie - sugi pula

    ReplyDelete
  3. una, problema se rezolva foarte usor: plata la timp.

    ReplyDelete
  4. pai spune la ce agentie lucrezi tu sa iti spun si eu cat de cacao e ;)

    ReplyDelete
  5. @una dintr-o agentie, dupa cum vezi, omul cu blogea stie meserie cat 10 si ii si intrece, asadar daca tu crezi ca problema este la el nu la agentii atunci matale esti cam proasta zic

    ReplyDelete
  6. in curand o sa plecam cu totii prin Berlin ca acolo se plateste mai bine.
    Banuiesc ca "una" e CS. Sa te vad eu ma "una" cu cine mai lucrezi daca continui tot asa.

    ReplyDelete
  7. @una dintr-o agentie - merci de sfat.
    Sper ca'ti dai seama ca mi'o fi trecut si mie prin cap ce'mi spui tu si chiar imi pare rau daca se supara careva, nu asta e intentia.

    Imi pare rau si de bietele agentii, da' daca mai citesti pe'aici, si probabil ca or sa mai fie lucruri de citit, o sa'ti dai seama ca putina cacao nu'i chiar mare lucru.

    ReplyDelete
  8. una dintr-o agentie, greu cu logica. check this:


    a) esti agentie de cacao, stii ca nu platesti, intentionezi sa nu platesti, dai tzepe, etc ==> nu lucrezi cu oamenii care te pot face de ris pe interweb.
    b) nu esti agentie bomba si nu dai tzepe ==> poti sa lucrezi si cu oamenii ok pt ca nu ai de ce sa-ti fie frica.

    ghici cu ce agentii vor baietii astia sa lucreze.

    ReplyDelete
  9. @ una dintr o agentie...ah se pare, dupa commentul tau, ca nu prea stai bine la capitolul logica.. mai simt si un iz de mega nesimtire. caracteristic romanilor , al unora dintre ei, care exista in anumite pozitii sociale fara sa-si meritat rostul lor acolo. probabil , prin ipoteza, daca ai fi teleportata mai la vest un pic, acum ai fi lucrat la agentia care se ocupa cu deratizarea imobilelor si ale spatiilor publice .. asa ca " ridicati o mina in sus si pentru femeia de serviciu"

    ReplyDelete
  10. suntem si noi in aceeasi situatie. Feriți-vă cât puteți de acești cotețari țepari. Proiect extrem de solicitant, extrem de demanding ptr noi, dus la bun sfârșit. Banii - PULA! Deci @una, ai avea ceva împotrivă ca agenția să ne sugă pula si noua?:)))

    ReplyDelete