Friday, April 24, 2009

McCann Erickson

Cred ca dansii sunt pe primu' loc in lista mea.
Nu mi s'a intamplat sa plateasca mai devreme de 4 luni, asa ca recordul meu personal l'il datorez.

Alte strategii: "imi pare rau, n'am inteles mailul cu bugetul"

Exceptie? Nu cred. Fara exceptie, toate proiectele la care am avut onoarea sa lucrez pentru dansii au fost atinse de una sau alta dintre problemele astea.

4 comments:

  1. 6 luni in cazul meu.

    ReplyDelete
  2. Cu Mccann am lucrat si eu proiect dupa proiect dupa proiect si da intarziau cu banii intotdeauna cam 2 luni. Nu am reusit niciodata sa negoicez drepturile de autor in vrun fel (sau am reusit o data insa am primit banii dupa 4 luni si dupa mi-am bagat pl) Totusi recunosc am lucrat la niste proiecte faine cu ei, imi apreciau munca, am primit intotdeuna banii ...si pentru un timp a fost ok..

    ReplyDelete
  3. O sa'ti raspund cu un paste, daca'mi permiti :)

    Proiectele faine's bune, dar pana la urma asta e o chestie cu care nu'ti platesti chiria

    Evident ca ti'ai luat banii, ar fi culmea sa se ajunga pana la a nu plati, insa pe mine unu' ma scoate din minti felul in care taraganeaza platile. Ce sa zic, esti norocos cu 2 luni, mie nu mi s'a intamplat sa'mi plateasca niciodata mai devreme de 4-5, indiferent de bugetul proiectului.

    ..si nu stiu ce fel de contract ai cu ei, dar in contractele mele scrie clar ce si cum, si in ce conditii se aplica penalizari. E valabil si reciproc, daca mi s'ar intampla sa sar peste deadline.
    Evident, n'am ratat nici un deadline, si la fel de evident, de fiecare data cand aduceam vorba de penalizari, incepea un circ cu suspine si milogeli, de mi se facea jena ca am intrebat.

    ReplyDelete