Wednesday, April 29, 2009

Salut, agentii

Publicul s'a ingrosat, se pare.

In speranta ca nu sunt doar oamenii care mai arunca un ochi si'o replica doar cand nu se uita aia de la cs sau creative directoru' (sau superviseru' - mai exista dansii?), vreau sa clarific o chestie:

Blogul de fata incurajeaza si sustine dreptul la replica, sub orice forma care poate sa ajute la - daca nu chiar solutionarea - (macar) intelegerea problemelor citibile aici.

In general, varsatu' nadufului e un proces nu tocmai catifelant, iar parerile prezentate aici sunt, evident, ale uneia dintre parti. Aia care se simte pagubita, fraierita, sau cum vreti sa'i spuneti.
Ca sa incepem sa cautam solutii cred ca e nevoie si de vocea "inamicului".

2 comments:

  1. Salut

    Am fost si eu freelancer, dar m-a ajutat D. sa dau peste baieti de treaba. Le multumesc si pe aceasta cale, se stiu ei care sunt.

    Bun demers avetzi. Sufera, insa, din cauza ca nu ziceti cine suntetzi. (Sau ziceti, dar inca n-am gasit eu profilul care sa spuna cum va cheama.)

    Asa, oricine se poate apuca, cu o lista a agentiilor in fatza, sa ia la intamplare pe unii sau altii si sa scrie pe net sau aiurea ca nu platesc si ca-s nemernici.

    Deci?

    ReplyDelete
  2. Salut Sam :)

    Inteleg ce spui, si eu am avut norocul sa lucrez cu oameni foarte faini. Din pacate nu toti sunt asa, iar cand vine vorba de agentii, indivizii conteaza mai putin, din pacate.

    Cat despre cine sunt(em), e destul de usor de aflat (cel putin in cazul meu) - fiecare post e semnat, iar din profilul de Blogger poti sa deduci mai multe.

    Mai sunt niste domni participanti pe'aici care prefera anonimatul, si e lesne de inteles de ce.

    Pe scurt, mihai popa ma striga pe mine :)

    ..si cred ca ne stim din niste vizite pe care le facusem pe la DDB, acum niste ani (daca nu cumva fac eu o confuzie).

    ReplyDelete